top of page

Nieuw begin

Loslaten is een intense levenservaring. Op welk gebied loslaten zich ook voordoet (werk, verlies van een dierbare, verhuizen, seksuele geaardheid); het voelt altijd als een aardbeving. En dat terwijl je er iets fantastisch voor terugkrijgt: een nieuw begin. Ik ben dol op opnieuw beginnen en vind het dan ook heerlijk om mensen op dit levenspad te begeleiden.

 

Met een combinatie van rouw- en verliesbegeleiding, astrologie, kaartleggingen, mediumschap, kunstzinnig coachen en transcendente visualisaties heb ik een veelzijdig palet om in te zetten tijdens de begeleiding. Ben jij klaar voor een nieuwe start, maar weet je niet hoe je de eerste stap kunt zetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

pettie.jpg

Rouwen is...

Iets of iemand achterlaten. Dat voelt als amputatie. Of het nu de stad is die je achterlaat, je aangeleerde seksuele geaardheid of een geliefde; je neemt afscheid van een deel van jezelf. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om je toekomst herschrijven.

...nieuwe ruimte creëren

En hoewel dat in eerste instantie voelt als wrang en moeilijk, is het je toegang tot een nieuwe ervaringen. In het geval van een overlijden is dat moeilijk te aanvaarden, die nieuwe fase. Door mijn bewustzijn op en contact met overleden dierbaren kunnen we de nieuwe ruimte heel bewust (eventueel samen met je overleden dierbare) verkennen.

mascara Smudge

Mediumschap is iets alledaags.

Plan je sessie in

Weet je nog niet wat precies bij jou past? 

bottom of page