top of page

Weeknotes #3 kwetsbaar

Weeknotes zijn oprechte persoonlijke reflecties van afgelopen week. Hier die van mij:


Afgelopen week voelde als wandelen tussen pilaren zoals in onderstaande video. Er is licht, ruimte, oneindig en ik weet niet wat er na de bocht gaat komen.Er loopt een parallel proces van zichtbaar worden in combinatie met onzekerheid. Ik zei tegen Faab dat ik me lange tijd niet zo onzeker heb gevoeld. Het voelt als de kreeft die in een te krap pantser leeft. Te strak waardoor het tijd is om het pantser af te werpen en een ruimere huid te maken. Maar net zoals bij de kreeft voelt het kwetsbaar om het pantser af te werpen. En voor mijn dierbaren en de mensen waar ik al mee heb gewerkt, durf ik mezelf te laten zien. Maar ik weet ook dat ik mijn aller aller aller diepste processen doorleef alleen. Mysterieus noemt Faab mij soms. En dat beschouw ik als een compliment.


Much love.


Bianca


Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief
vol met handvatten om jezelf verder af te pellen

bottom of page