top of page

Weeknotes #4 overgave

Weeknotes zijn oprechte persoonlijke reflecties van afgelopen week. Hier die van mij:


Het is weer zo fascinerend en confronterend om te ontdekken hoe gedachten invloed hebben. Ik was het portfolio van Fabienne aan het doorbladeren. Ze heeft een jaar de opleiding kunstzinnig coaching gedaan. Tijdens het bladeren kwam ik een tekening tegen van mezelf en het oordeel: ik kan niet creatief tekenen. Ik houd erg van portret tekenen, maar creatieve uitspattingen zonder doel zonder kaders? Jeeh, spannend.


Ik pakte potloden en papier en liet mezelf helemaal gaan; intuïtief tekenen. Het was heerlijk, wilde niet meer stoppen en was verbaasd over mijn innerlijke wereld. Er volgde deze week nog een paar tekeningen en mijn tekenboek ligt nu naast de bank, binnen handbereik.

Terwijl ik met gemak een uitbouw maak voor onze konijnen, een nieuwe keuken bouw in ons tiny house, de website van De Verderkijkers creëer, materialen ontwikkel voor mijn opleidingen en trainingsdagen. Ervaar ik in het tekenen drempels en overtuigingen dat ik het niet kan. Ik heb mezelf uitgedaagd en overgegeven aan dat wat er wel is.


Much love

BiancaComentários


Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief
vol met handvatten om jezelf verder af te pellen

bottom of page