top of page

Weeknotes #6 inspirerende ontmoetingen

Weeknotes zijn oprechte persoonlijke reflecties van afgelopen week. Hier die van mij:Afgelopen week staat voor mij in het teken van diverse ontmoetingen. Met mens en dier, verwacht en spontaan, inspirerend en gewoon.


De week begon met een gesprek met mijn buurman. Hij doet een wild life guide opleiding. Waanzinnig, ik zie het mezelf zo doen, zo'n opleiding dan. Ik was in de website van zijn opleiding gedoken en allerlei deuren gingen (weer) open. Het liefst ben ik buiten, maar soms komt mijn luie aard naar voren en blijf ik binnen. Of ik bedenk allerlei excuses om niet te gaan. Terwijl wel gaan, altijd vervullend werkt.


Toen ik Jawi Bakker ontmoette tijdens de lancering van de Systemic Bullet Journal van Het Noorderlicht, bewonderde ik zijn handelen; hij wilde niet meer binnen 4 muren werken en is vanaf dat moment buiten gaan werken.


Het buitenleven heb ik al opgezocht door in een tiny house te gaan wonen, met grond om ons heen en dichtbij duinen en strand. Maar nu begon het nog meer te kriebelen, want ik woon naast de duinen, het is hier ongelofelijk mooi en ruimte genoeg voor opstellingen dagen/werk of 1:1 begeleiding.


doet mijn hart letterlijk gloeien.

Aan het einde van de week ging ik naar Roos, een vriendin die ik als collega bij Sonnevelt heb ontmoet. Zij woont prachtig dichtbij een of andere heuvelrug. We hebben zowel zaterdag als zondag flinke wandelingen gemaakt met Bas haar hond en Olivier onze andere kameraad. De knisperende frisheid van het bos, de pure energie in combinatie met een heel fijn ontmoeten en uitwisselen met Roos en Olivier, doet mijn hart nog letterlijk gloeien.


Buiten, ja buiten wil ik zijn.

コメント


Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief
vol met handvatten om jezelf verder af te pellen

bottom of page