top of page

Astrologie & Mediumschap

Astrologie: je horoscoop vertelt

Astrologie is zóveel meer dan alleen je sterrenbeeld. Sterker nog: je sterrenbeeld zegt niet zoveel. De lagen die eronder zitten, daar zit inzicht! Zijnde? De verschillende gezichten van je persoonlijkheid, familiekarma, vorige levens, de diepste essentie van je ziel om maar wat te noemen.

Door middel van een horoscoop kun je thema's opdiepen waar je de vinger in andere vormen van begeleiding niet op kunt leggen. Een horoscoop zorgt voor bewustzijn. 

Mediumschap: boodschap uit de ongeziene wereld

Contact met gidsen en overleden dierbaren brengt verzachting en inzicht. Een overleden dierbare die je aanspoort iets (weer) op te pakken, maakt meer indruk dan je beste vriendin die dat zegt. En dat weten ze ;-). 

Loop je ergens tegen aan of ben je gewoon benieuwd wie zich voor je aandient, dan lees je dit niet voor niks.

mascara Smudge

Plan je sessie in

Of kies voor een intuïtieve boodschap

Astrologie, tarot, automatisch schrift, dromen, opstellingen; het zijn allemaal manieren om te communiceren met je onderbewuste. Met een laag in jezelf die je met denken niet kunt bereiken. Ik, Fabienne, spreek veel intuïtieve talen. Én ik hou van schrijven en creëren. Die dingen heb ik samengevoegd in de Intuïtieve boodschap. Een boodschap gebaseerd op jou, jouw leven en waar je nu mee te maken hebt. Hoe ik dat weet? Ik leg kaarten, doe aan automatisch schrift en visualiseer. Op basis daarvan schrijf en/of spreek ik. Soms zijn de boodschappen heel letterlijk. Soms zijn ze zachter. Allemaal afgestemd op wat ik voel bij jou. Ben jij klaar voor een boodschap uit onverwachte hoek?

Fiiieeeuuw, wat een intuïtie heb je! Hoe het gewoon allemaal helemaal klopt!

- Olivier

Weet je nog niet wat precies bij jou past? 

bottom of page