top of page

Data 5/9, 26/9, 17/10, 7/11

|

Leiden

Inner Journey procesgroep 4-daagse

Coach, opsteller, trainer of diepzielduiker? 'Hoe meer je bereid bent jezelf te zien, hoe meer je teweeg brengt in je leven'

Inner Journey procesgroep 4-daagse
Inner Journey procesgroep 4-daagse

Details

Data 5/9, 26/9, 17/10, 7/11

Leiden, Leiden, Nederland

Over

Jij als geen ander kent jezelf. En toch loop je tegen een onzichtbaar plafond aan. Je kent je kwetsuren, wat je moeilijk vindt en patronen die terugkeren. Je kent je kracht, voelt je potentie, maar toch voel een rem, werk je te hard, haalt een trigger je nog steeds uit je centrum. En voel je dat er meer in je vat zit. Maar hoe nu verder?

In dit traject staat jouw zelfhelende vermogen centraal. Vier dagen duiken we in de onderstroom met een kleine groep van max 6 deelnemers. De diepte in met jouw verlangens, thema's en vragen. En iopt is de werkvorm om naar de verborgen dynamiek in jezelf te kijken. Een zelf-ontmoeting in je kern.

4 dagen van 10:00 - 1630

3 grote opstellingen per deelnemer

4 mini opstellingen per deelnemer

En een dosis aanvullende oefeningen om je proces te ondersteunen en koesteren.

Review:  

Tegen het eind van de begeleiding, heb ik bovendien kunnen observeren hoe inspirerend Bianca is, hoe breed haar kennisbasis is, hoe hoog haar authenticiteit ligt, en dat allemaal op een beminnelijk bescheiden manier. Grote klasse.  

Ze kan met heel weinig woorden én in een vingerknip een veilige plek creëren, om vervolgens met waakzamheid en zo goed als geen regie een opstelling te “laten gebeuren” 

Ik mag Bianca en haar portefeuille aan opleidingen/mentorschap/opstellingen warm aanbevelen.

Aanmelden

  • Inner Journey proces groep

    € 638,00

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page