top of page

De Verderkijkers

Wij bieden diepzielduikers handvatten om zichzelf verder af te pellen. Door te inspireren en begeleiden, geven we mensen het vertrouwen dieper in zichzelf af te dalen. Dit doen we door middel van opstellingenwerk, astrologie en mediumschap.

Pijl

Missie

Onze missie is diepzielduikers aanmoedigen nog verder in zichzelf af te dalen. Opstellingenwerk, astrologie en mediumschap zijn fantastische disciplines om in te zetten voor meer inzicht. Ze zijn net dat beetje licht dat nodig is om het levenspad te beschijnen. De Verderkijkers hebben als missie: diepgaand zielsonderzoek toegankelijk maken voor een toegewijd publiek.

Visie

Voor De Verderkijkers is het leven op aarde een fractie van het bestaan. Wij bezien de wereld door een multidimensionale bril zonder te verzanden in zweverigheid en vaagheden. Astrologie, mediumschap en opstellingenwerk zijn onze kaders, maar we kijken graag verder en zullen dat op het platform ook doen. De Verderkijkers werken alleen samen met vakgenoten die wij goed kennen en ten diepste vertrouwen.

Watercolourborstel 1

Wie zijn wij?

Deel je vraag. Wij kijken graag mee.

bottom of page