top of page

vr 05 jul

|

Wassenaar

Opstellingen dag met Bianca Blom

Een ezel stoot zich geen twee keer tegen dezelfde steen? Was het maar zo'n feest. Door middel van familie opstellingen en iopt resonantie proces ga je op onderzoek naar de oorsprong van je vraag.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellingen dag met Bianca Blom
Opstellingen dag met Bianca Blom

Details

05 jul 2024, 09:30 – 16:00

Wassenaar, Wassenaar, Nederland

Over

Waar familieopstellingen gaat over je plek in je familiesysteem gaat Iopt opstellingen over de verbindingen met je innerlijke wereld.

Iopt staat voor Identiteit-georienteerde psychotrauma therapie en is ontwikkeld door Franz Ruppert. Het wordt ook wel opstellingen van het verlangen of zelf ontmoeting genoemd. Het is een manier om naar verborgen dynamieken in jezelf te kijken.

Tijdens een familieopstelling stellen we letterlijk de 'elementen' van jouw (familie) veld op.  De representanten stellen zich vanuit een innerlijke beweging  op in de ruimte.  Doordat de 'elementen' van je vraag  een stem krijgen, komt er meer ruimte om los te komen van de belastende patronen.

Tijdens een Iopt opstelling ga je je innerlijke delen opstellen aan de hand van een intentie, verlangen, onderzoeksvraag. Vanuit de zin (intentie) kies je drie woorden en ook resonanten waarmee je gaat werken. De resonanten stellen zich op jouw verzoek op in de ruimte. En dan start jouw proces waarin je je relatie gaat onderzoeken met ieder woord/resonant.  Afgesplitste delen van ons zelf komen weer vrij. Een proces waar je zelf de regie hebt. En waarbij je je eigen tempo volgt. Mijn bijdrage is ondertiteling geven en op afgestemde momenten een vraag stellen.

Aanmelden

  • Vraagstellen

    € 145,00
    Verkoop geëindigd op
  • Representeren

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page